Udlejning

Udlejning

Masser af muligheder

Krogerup er ikke bare en højskole med elevophold og ugeophold. Krogerup er også et kursuscenter, hvor der siden skolens start er afholdt alle mulige typer af kurser. Vi har kursister fra universiteterne, fra vidt forskellige faggrupper – læger, ingeniører, hospitalsgrupper osv. – og helt private arrangementer, hvor en gruppe lejer skolen og nyder hinandens selskab, naturen og skolens mange muligheder.

Krogerups hovedbygning er et klassisk palæ bygget i 1776 og i 1958, 1988 og 1999 er der bygget til, så vi kan tilbyde kvalitet, men ikke luksus. Det betyder selvfølgelig også at priserne er særdeles rimelige.

I kan selv bestemme

Mange af vore kursusuarrangører er gengangere, som sætter pris på stedets kvaliteter og tilbud. Igen og igen lyder meldingen, at rammerne er ideelle til både den faglighed og det sociale samvær, som et godt kursus skal indeholde. Men det allerbedste er – siger arrangører og deltagere samstemmende – at folk selv får lov at bestemme så meget. Vi indretter os gerne efter arrangørernes forskellige ønsker, og folk oplever, at stedet bliver deres, mens de er her. Vi flytter ikke rundt med de bærende vægge, men vi er  klar til meget andet, for at et kursus skal blive en succes.

Døm selv

Hvis I står som arrangører af et kursus, så kontakt os. Eller endnu bedre: Kom og kig på stedet og tal med os om jeres forventninger til et godt kursus. I sørger for indholdet, men vi hjælper gerne med at skabe så gode rammer som muligt. Vi har gode erfaringer med meget forskellige kurser. Fra det intellektuelle til det mere hverdagsagtige, og skolens folk er – fordi det er en højskole – vant til at omgås meget forskellige mennesker og skabe kvalitet ud fra vidt forskellige forudsætninger. Vi tilbyder en praktisk stab, der er klar til smidige løsninger, hvis det kniber. Vores stab lægger vægt på munterhed, samarbejde, hjælpsomhed og kvalitet.

Hvordan leje sig ind på Krogerup?

Vi er klar til at rådgive og hjælpe, hvis I – for eksempel sammen med fagfæller eller kolleger – forbereder et kursus. Kontakt vores kontor, og vi svarer hurtigt tilbage – gerne med et udspil til en kursusaftale. Eller send en mail på kontoret@krogerup.dk.

Vi har ikke en særskilt brochure for udlejning. Men kig rundt på hjemmesiden, ring til os og hør nærmere eller kør en tur forbi vores skole. Ring gerne og lav en aftale så vi kan vise dig rundt.

Tlf. 49 19 03 80 eller mail kontoret@krogerup.dk