priser

Udlejningspriser

For dagsarrangementer som kurser, konferencer, seminarer eller lignende med mellem 5 – 100 deltagere, er prisen 700 kr. per person (ekskl. moms) for arrangementer, der strækker sig i dagtimerne på hverdage.

I den pris er følgende inkluderet:

– Lokale tilpasset antal deltagere
– Projektor og andet nødvendigt teknisk udstyr
– Kaffe, te, croissant og frugt ved ankomst
– Varm frokost, tilberedt af vores fantastiske køkken (inklusiv vegetarisk tilbud)
– Kaffe, te og kage efter frokost
– Mulighed for køb af vand, øl og vin

For andre typer arrangementer, som private fester og bryllupper, kontakt kontoret@krogerup.dk for mere information og særskilt aftale om pris.

Er I rigtig mange, kan vi i visse perioder stille hele skolen til rådighed. Skolen råder over velegnede lokaler, både store – for eksempel festsal og foredragssal – og flere små grupperum.

Fra starten af juli til starten af august kan man leje Krogerup Højskole i tidsrummet lørdag ca. kl. 11.00 til søndag ca. kl. 12.00. Værelserne har man til rådighed fra lørdag kl. 16.00 til søndag kl. 10.00.
Vi har senge til 92 personer. Vi kan godt huse flere, men så bliver det i køjesenge op til 110 personer i alt.
Mht. mad skal man selv medbringe cateringfirma. Skolens køkken er ikke gearet personalemæssigt til at holde store bryllupsmiddage, og af hensyn til vores egenkontrol skal der professionelle folk på. Det betyder, at man ikke selv kan stå og kokkerere i vores køkken, med mindre I selv laver den lovpligtige egenkontrol.
Det, som vi typisk lejer ud til sådanne arrangementer er: Spisesale, Pejsestue, Festsal & skolens køkken. Ved et standard arrangement med de lokaler vil prisen ligge på 28.500 kr. + moms. Dertil kommer værelser, som koster 600 kr. + moms for et dobbeltværelse samt 450 kr. + moms for et enkeltværelse.
Der er også mulighed for at leje duge til 70 kr. + moms stykket, service (tallerkner, bestik, lysestager mv.) til 1.000 kr. + moms samt musikanlæg til 1.000 kr. + moms. Leje af projektor er 500 kr. + moms.
Man kan købe brunch mellem kl. 10 og 12 til gæsterne om søndagen for 120 kr. pr. næse.

X