ugekurser

– nye perspektiver og venskaber

Velkommen til Krogerup Højskoles ugekurser!

Året igennem slår vi dørene på den gamle herregård op for en lang række korte ophold. Her får du rig mulighed for at blive klogere på tilværelsen, verden og dig selv – i fællesskab med andre. Og oveni købet i smukke og unikke omgivelser.

Kontakt os 

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

”På Krogerups ugekurser er der rig mulighed for i inspirerende omgivelser at blive klogere på sig selv, tilværelsen og verden omkring sig. Vi glæder os til at se dig”  

Anne Steen Himmelstrup, lærer på Krogerup Højskole

Vi tilbyder to typer korte ugekurser:

Ugekurser for alle:
Ophold for dig, der vil på en uges intens og oplevelsesrig højskole. Dig, der vil blive klogere på dig selv, på eksistens, kultur og naturen. Og dig, der vil inspireres i fællesskab med andre voksne mennesker.

Familiekurser:
Ophold for dig, der sammen med din familie drømmer om en anderledes og sjov uge på højskole med plads til fællesskab, leg, grin, nye venner og nye indsigter.

Har du spørgsmål til vores ugekurser, er du altid selvfølgelig altid velkommen til at skrive til kontoret@krogerup.dk eller ringe på telefon: 49 19 03 80

Rasmus Meyer, forstander på Krogerup Højskole

”Krogerups mission at fremelske ansvarlighed for og kærlighed til verden; at give elever og kursister redskaber til at agere som samfundsborgere, og – ikke mindst – at fylde eleverne med selvværd og mod til, med Hal Kochs ord, at ´indlade sig lidenskabeligt med tilværelsen´.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se der seneste nyhedsbrev HER

X