[row]

De færdige programmer for sommerens kurser ligger klar på hjemmesiden nu, og du er også velkommen til at få et kursuskatalog tilsendt.

Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen til en tætpakket sommer på Krogerup Højskole med foredrag, litteratur, debatter, cocktails, forskningsformidling, morgenbad i Øresund og meget mere.

På Krogerup mødes folk i alle aldre og fra alle egne af landet for at debattere, blive klogere, have det sjovt med andre og få nye vinkler på livet. For os her på højskolen er sommerkurserne noget helt særligt, som vi ser meget frem til.

I år glæder vi os til at introducere det nye kursus, ’Sommer på Krogerup’, hvor vi i fire intense døgn går tæt på kulturen med oplæg af blandt andre forfatteren Ib Michael, dramatikeren Line Knutzon og instruktøren Nils Malmros.

Populære kursusklassikere Vi har stadig vores populære kursusklassikere, som vi løbende udvikler og forfiner. Vi glæder os til at fortsætte debatten om det gode liv på vores kursus ’I lyst og nød’, hvor vi har inviteret psykologer, forfattere, sociologer og livsnydere til at inspirere og kvalificere vores fælles samtale om, hvordan vi lever livet på den gode måde. På kurset ’Tænkepauser – i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag’ kan du i år møde syv nye tænkepauser, og vi skal også til koncert og litteraturoplæsning. På ’Politisk sommerhøjskole’ undersøger vi i år forholdet mellem bæredygtighed og vækst, og vi får blandt andre besøg af professor Steen Hildebrandt, der vil nuancere bæredygtighedsbegrebet og sætte gang i debatten.

[divider]


Familiekurser for alle Vi glæder os også til, at højskolen fyldes af børn, forældre og bedsteforældre, når familiekurserne går i gang i uge 29 og 30. I år får både børn og voksne mulighed for at være med på workshops om formiddagene, så alle kan dyrke deres yndlingsbeskæftigelse inden for friluftsliv, krea-værksted, rollespil, film, magi og eventyr – og musik for sangglade og musiknørder. Der vil både være aktiviteter for de yngste og de større børn.

Oplev Krogerup på ny Højskolelærer Sigrid Dahl er tilbage med en ny omgang ’Krogerup PåNy’, hvor tidligere og kommende elever på Krogerup – og alle andre interesserede – inviteres til at genfinde, gentænke og genskabe højskoleånden. De fire intense dage tilrettelægges i samarbejde med tidligere elever, og opholdet munder ud i en kæmpe gensynsweekend for alle tidligere elever på Krogerup Højskole.

Meget mere end program Der sker flere ting på kurserne, end du kan se i programmerne: morgensamlinger, skovture, gratis adgang til Louisiana, cocktailbar, bad i Øresund, pejse-hygge, café om aftenerne og meget andet. De opdaterede programmer ligger altid på www.krogerup.dk

Vi håber at se både tidligere og nye kursister på vores kurser til sommer. Hvis du ønsker at få et kursusprogram eller andet materiale tilsendt, kan du bestille det HER. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til os på kontoret@krogerup.dk eller telefon 49 19 03 80 for bestilling af materiale.

VELKOMMEN til Krogerup Højskole!

Rikke Forchhammer, forstander, Krogerup Højskole

[divider]


[/row]

X