Drømmer du om at blive elev på et af vores lange ophold, kan du mandag d. 22. maj kl. 19 deltage i vores virtuelle Åbent Hus-arrangement via Zoom.

Krogerup Højskole er for dig, der vil forstå, forandre og formidle samfund og samtid. Dig, der er nysgerrig på verden omkring dig – og føler et ansvar for den. Og dig, der ønsker at blive klogere på dig selv, fri for eksamen og karakterer.

Krogerup Højskole er, kort fortalt, uddannelse af høj kvalitet båret af begejstring og forundring plus øjenåbnende studierejser, nye venskaber, havbad i Øresund, morgensang, fodbold i parken og meget mere.

Oplev livet på skolen

Et langt ophold på Krogerup strækker sig over enten 24 uger i foråret med opstart i januar eller 18 uger i efteråret med opstart i august.

“På rundvisningerne får du et indtryk af skolen, fagene og de ansatte – og du kan hilse på eleverne på de fag, du overvejer, og høre om deres oplevelse med at være elev her og livet på Krogerup,” siger forstander Rasmus Meyer.

Overvejer du et forårs- eller efterårsophold, viser vi næste gang rundt på skolen på en virtuel rundvisning mandag d. 22. maj kl. 19. På den virtuelle rundvisning bliver du klogere på Krogerup, fagene og menneskene her, og du kan måske finde ud af, om Krogerup er noget for dig.

Tilmeld dig kommende arrangementer

For at deltage i arrangementet d. 22. maj skal du tilmelde dig via vores formular her. Det koster ikke noget at deltage.

Vil du derimod gerne selv komme og besøge os på skolen, foregår vores næste fysiske Åbent Hus-arrangement d. 26. september. Se alle de kommende datoer for vores rundvisninger her.

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER