Maybeats Festival 2018 - Krogerup Højskole

maj, 2018

lør26majHele dagenMaybeats Festival 2018Vær med til årets sjoveste festival, når vi skyder Maybeats 2018 i gang!(Hele dagen)

Tid

maj 26 (Lørdag) - 27 (Søndag)

Sted

Krogerup Højskole

Event information

[row]

Lørdag den 26. – søndag den 27. maj 2018

Så skal Maybeats Festival 2018 skydes igang, og derfor inviterer Krogerup Højskole jer til den sjoveste festival på hele jorden!

Gør dig klar til godt vejr, kolde øl, kulturelle indspark og det bedste musik fra sprøde bands i de smukke omgivelser på og omkring Krogerup Højskole.

Indtil videre kan festivalen præsentere Facaden, Ea Kaya, Katinka Bjerregaard, Moody og awinbeh.life på programmet, og flere navne følger! Hold øje med hjemmesiden og følg Maybeats på Facebook for opdateringer.

[divider]


Som altid går overskuddet fra festivalen til et velgørende formål. I år har vi valgt at donere pengene til den landsdækkende ungdomsforening Ventilen, der hjælper ensomme unge og skaber debat om ensomhed blandt unge.

Vi arbejder på højtryk for at skabe den fedeste festival, så vi kan få doneret en masse penge til Ventilen og slå rekorden for, hvor mange mennesker, der kan have det sjovest på én gang!

Der er mulighed for at købe kolde, lækre drikkervarer og måltider i løbet af dagen. Vi kan stolt præsentere Pure Shots Danmark, Herslev Bryghus, Charitea og Indslev Bryggeri, som sælger lækre drikke!

Der er såvel mulighed for at medbringe telt mm. og overnatte på skolen.

[divider]


[/row]

X