Rundvisning på Krogerup

– oplev omgivelserne, stemningen og højskolelivet

Overvejer du et forårs- eller efterårsophold her på Krogerup, viser vi meget gerne rundt på den gamle herregård. På en rundvisning bliver du klogere på højskolelivet, fagene og menneskene her – og hvis du har lyst, er du velkommen til at tage venner, familie eller din kæreste med. En rundvisning er en god – og hyggelig – måde at få afklaret, om Krogerup er noget for dig.

Her kan du se, hvilke datoer du kan vælge at komme på rundvisning. På rundvisningerne kommer du til at møde både lærere og elever, som kan fortælle om, hvordan livet på Krogerup folder sig ud. Rundvisningen tager en time til halvanden, og I vil være en gruppe, der bliver vist rundt sammen – alt sammen tilsat kaffe, te og kage i rigelige mængder.

Nedenfor kan du melde dig til de kommende Åbent Hus-arrangementer. Nogle afvikles på skolen, andre afvikles på Zoom, så du kan sidde hjemme og blive klogere på Krogerup. Er det ikke muligt at deltage til de fælles Åbent Hus-arrangementer, så skriv endelig en mail til kontoret@krogerup.dk, så arrangerer vi en individuel rundvisning.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

“Overvejer du Krogerup, så kig endelig forbi til en kop kaffe, en snak og en rundvisning. På hjemmesiden kan du danne dig et godt indtryk, men kigger du forbi til rundvisning kan du rigtigt fornemme stemningen og de flotte omgivelser. På rundvisningerne får du et indtryk af skolen, fagene og de ansatte – og du kan hilse på eleverne på de fag, du overvejer, og høre om deres oplevelse med at være elev her og livet på Krogerup.”

Rasmus Meyer, forstander på Krogerup Højskole

TILMELDING TIL RUNDVISNING

  • (hvis rundvisningen er virtuel, udsendes et link til Zoom på mail inden)
  • Ved at udfylde tilmeldingsblanketten giver du samtykke til, at Krogerup Højskole kan behandle dine personoplysninger i forbindelse med din rundvisning på Krogerup Højskole. Personoplysningerne, der behandles, kan være oplysninger af personfølsom karakter, som i den konkrete situation måtte være af relevans ifm. tilmelding til et ophold. Det kan være oplysninger om helbredsforhold, som du selv afgiver i forbindelse med din tilmelding. Dine personoplysninger vil alene blive videregivet inden for lovens rammer, og alene hvis det skønnes nødvendigt i forbindelse med eller i tilknytning til dit ophold på Krogerup Højskole. Dine personoplysninger vil kun være tilgængelige for ledelsen og relevante lærere på højskolen og særligt udpegede personer på Krogerup Højskole. Dine oplysninger vil ikke blive overført til andre, medmindre det er påkrævet i henhold til anden lovgivning. Du er til enhver tid berettiget til at få oplysninger fra Krogerup Højskole om, hvilke oplysninger der opbevares og behandles og andre vigtige forhold, som relaterer sig til behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan du udøver dine rettigheder via dette link: krogerup.dk/cookie-og-privatlivspolitik/

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

“Den, der vil forstå livet – og det er vel til syvende og sidst opgaven for os alle – må gå om erfaringen, hans egen erfaring, vundet derved, at han med lidenskab har indladt sig med livet.”

Hal Koch, Krogerups stifter

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER