RUNDVISNING PÅ KROGERUP

Har du lyst til at se Krogerup, vil vi meget gerne vise dig vores skole og fortælle om vores forskellige fag og om højskolelivet. Her kan du se, hvilke datoer du kan vælge at komme på rundvisning. Du kommer både til at møde lærere og tidligere elever, som kan fortælle om, hvordan det er at være elev på Krogerup. Rundvisningen tager en time til halvanden, og I vil være en gruppe, der bliver vist rundt sammen.

Vi afholder også onlineåbent hus på for dig, der bor langt væk eller ikke har mulighed for at komme forbi. Det foregår på Zoom, og vi vil gøre vores bedste for at give dig et indtryk at livet på højskolen og svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

TILMELDING TIL RUNDVISNING OG ÅBENT HUS ONLINE

  • Hidden
    (Mødested: biblioteket til højre for indgangen)
  • Hidden
  • (link til møde på Zoom sendes ud inden mødet)
  • Ved at udfylde nærværende tilmeldingsblanket giver du samtykke til, at Krogerup Højskole kan behandle dine personoplysninger i forbindelse med din rundvisning på Krogerup Højskole. Personoplysningerne, der behandles, kan være oplysninger af personfølsom karakter, som i den konkrete situation måtte være af relevans for opfyldelse af dit ophold. Det kan være oplysninger om helbredsforhold, som du selv afgiver i forbindelse med din tilmelding. Dine personoplysninger vil alene blive videregivet inden for lovens rammer, og alene hvis det skønnes nødvendigt i forbindelse med eller i tilknytning til dit ophold på Krogerup Højskole. Dine personoplysninger vil kun være tilgængelige for ledelsen og relevante lærere på højskolen og særligt udpegede personer på Krogerup Højskole. Dine oplysninger vil ikke blive overført til andre, medmindre det er påkrævet i henhold til anden lovgivning. Du er til enhver tid berettiget til at få oplysninger fra Krogerup Højskole om, hvilke oplysninger der opbevares og behandles og andre vigtige forhold, som relaterer sig til behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan du udøver dine rettigheder via dette link: krogerup.dk/cookie-og-privatlivspolitik/

“Overvejer du krogerup, så kom endelig forbi til en kop kaffe, en snak og en rundvisning. Så får du et indtryk af skolen, omgivelserne, fagene og os lærere – og du kan hilse på eleverne på de fag, du overvejer, og høre om deres oplevelse med hovedfag, valgfag og livet på Krogerup.”

Anne Steen Himmelstrup, lærer og studievejleder på Krogerup Højskole  

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

“Den, der vil forstå livet – og det er vel til syvende og sidst opgaven for os alle – må gå om erfaringen, hans egen erfaring, vundet derved, at han med lidenskab har indladt sig med livet”

Hal Koch, Krogerups stifter

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X