Krogerup lige nu

Her kan du følge højskolens nyheder – hvis du gerne vil se, hvad som sker på Krogerup, så følg med i vores kalender.

År 1 som forstander på Krogerup

Første år som forstander på Krogerup er gået. I mellemtiden har højskolen fået et nyt grønt hovedfag, en række nye ugekurser og om lidt skal skolen gennemgå en større restaurering med støtte fra A.P. Møller Fonden. Rasmus Meyer reflekterer over året, der er gået.

Programmet for efterårskurset er klar

I efterårsferien afholder vi for andet år i træk kurset Når naturen kalder, hvor vi udforsker natur, klima og bæredygtighed gennem debatter, workshops og foredrag med nogle af de mest markante stemmer i tiden.

Højskole giver tid, rum og lyst

23-årige Pernille Baade Jensen tog i foråret orlov fra studierne på RUC for at tage et pitstop på Krogerup. "Jeg vil anbefale alle de studerende, der går med en konstant klump i halsen over fremdriftsreform, arbejdsmarked og voksenliv, at tage på højskole," skriver Pernille.

Nyt valgfag: Mød dem, du er allermest uenig med

Hvordan undgår vi at rykke os længere og længere væk fra hinanden og skabe afstand til dem, vi slet ikke forstår? Med inspiration fra Krogerups grundlægger, demokratiforkæmperen Hal Koch, vil højskolens nye valgfag - 'Møder på Hal-vejen' - udfordre den offentlige debat.

Elevportræt af Valdemar

På højskolen fandt jeg ud af, at jeg ville læse statskundskab istedet for bioteknologi. De tanker jeg havde gjort mig omkring Krogerup var, at jeg havde en forventning om at bruge mere tid på mit hovedfag. I stedet fandt jeg ud af, at det sociale og det at bo sammen med mennesker fyldte meget mere.

Elevportræt af Clara

Højskole opsummeret i ét ord er ’sorgløshed’. Clara Wulff er sprudlende, lattermild, spirituel og en rigtig perros-elsker.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se der seneste nyhedsbrev HER

X