KROGERUP LIGE NU - Krogerup Højskole

Krogerup lige nu

Her kan du følge højskolens nyheder – hvis du gerne vil se, hvad som sker på Krogerup, så følg med i vores kalender.

Krogerup holder fast i sommerkurserne

Corona-situationen har skabt usikkerhed om en masse ting, men på Krogerup har vi besluttet at gennemføre vores sommerkurser. Der er udsolgt på alle kurser på nær nyklassikeren Tænkepauser, hvor der er få pladser tilbage.

Landsholdstræner til Krogerup-Café: Fodbold indeholder alt i livet

I en usikker tid, hvor verden er lukket ned, er der heldigvis begivenheder, vi kan gå at glæde os til på Krogerup. En af dem bliver utvivlsomt efterårets Krogerup-café tirsdag d. 24. november 2020, hvor den kommende herrelandsholdstræner i fodbold, KasperHjulmand, har sagt ja til at komme.

Spørgsmål/svar om Krogerup og Corona

Får jeg mine penge igen, hvis jeg tilmelder mig et langt ophold eller kort kursus, der aflyses på grund af Corona? Hvad hvis Corona umuliggøre studierejsen på efterårsholdet? Gælder forbuddet mod forsamlinger på mere end 100 mennesker ikke højskolerne?

Påske bli’r til sommer på Krogerup

Corona-pandemi har – som så mange andre steder i samfundet – betydet, at vi i disse dage er nødt til at aflyse arrangementer og kurser. I næste uge skulle vi for første gang have afholdt vores nye kreative og musikalske påske-kursus, som vi havde glædet os meget til.

Efterår på Krogerup

Selv om Krogerup Højskole – lige som resten af Danmark – i øjeblikket er lukket ned på grund af corona-pandemien, så forhindrer det heldigvis ikke efterårets elever i at tilmelde sig. 3/4 af efterårspladserne er nu besat. Og vi glæder os til at møde jer!

Efterår 2020: Norges fjelde kalder

I en tid, hvor indespærring, nedlukning og corona-karantæne fylder de fleste overskrifter, er der sikkert mange, der sukker efter åbne vidder, store skovsøer og høje bjerge.

Nyt fra Krogerup

“Hvis man skal tale om mennesket og menneskelivets kår, må man ikke glemme, at mennesket ikke er alene, men i godt og ondt bundet til sit medmenneske.” Sådan skrev Hal Koch, Krogerups stifter, i 1951 og fortsatte:

Krogeruppere til præsidentvalg i efteråret

Efterårseleverne på hovedfaget Journalistik & Medier kan se frem til en lidt anderledes USA-rejse i oktober 2020, hvor den amerikanske præsidentvalgkamp nærmer sig sin slutspurt. Foruden alt det andet kulturelle, faglige og sociale, som roadtrip’et i øvrigt kommer til at byde på, kommer turen derfor i høj grad til at indeholde masser af politik og valgkamp.

Lær om havebrug til sommer

På kurset Magiske Planter skal vi lære om at dyrke haven på mange forskellige måder, når vi kommer omkring økologisk køkkenhave, plantebaseret madlavning og dyrkning af grøntsager i byerne. Og så skal vi udforske den biodynamisk tilgang til muld, mad og mennesker.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER

X