Krogerup lige nu

Her kan du følge højskolens nyheder – hvis du gerne vil se, hvad som sker på Krogerup, så følg med i vores kalender.

Cocos kunst på Krogerup

En efter en bliver gangene på Krogerup fyldt op af værker skabt af unge kunstnere Senest er det Coco Ardals farverige og humoristiske værker, der er flyttet ind.

120 mennesker i samme rum

Det er et fællesskab, der starter med, at 120 mennesker bliver sat i samme rum – og så smelter man bare langsomt sammen og bliver til én stor organisme

Pelle Dragsted ny økonomi-valgfagslærer

Til efteråret kan Krogerups elever dykke ned i de økonomiske idéer og teorier på valgfaget ‘Tag økonomien tilbage’.Det er tidligere MF og økonomi- og erhvervsordfører for Enhedslisten, Pelle Dragsted, der står bag det nye valgfag.

Krogerups Elevfond hjælper fire elever på højskole

Nu bærer det store arbejde frugt, for til august starter fire elever på Krogerup hjulpet på vej af midler fra Krogerup Højskoles Elevfond. Pengene er skaffet med hjælp fra tidligere elever og private donationer.

Statsministeren besøgte Krogerup til præsentation af ungeråds trivselsanbefalinger

Den 12. maj havde vi fint besøg på Krogerup af bl.a. statsminister Mette Frederiksen, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, formand for DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd Chris Preuss, formand for Danske Skoleelever Ester Vyff Petersen og flere andre til en snak om unges trivsel efter en coronapandemi.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X