Krogerup lige nu

Her kan du følge højskolens nyheder – hvis du gerne vil se, hvad som sker på Krogerup, så følg med i vores kalender.

Kursus om natur, have og biodiversitet

Kom med på årets grønne sommerkursus den 3. – 9. juli 2022, som højskolen laver i samarbejde med Aarstiderne. Magiske Planter er en uge fyldt med naturoplevelser og inspiration til din have.

Indvielse af kunst på Krogerup

Den kunstneriske udsmykning er del af en gennemgribende modernisering af højskolen i forbindelse med Krogerups 75-års jubilæum.

Krogerups nye valgfag: Domstolen

De seneste uger har en flok elever kigget dybt i retsstatens principper på det nye valgfag Domstolen. Det er Mikkel Vinther, som i mange år har undervist i faget Det Digitale Menneske, der står bag Domstolen, som han kalder Krogerups ugentlige retssag for tidens vigtigste samfundsdilemmaer.

Krogerups kok udgiver ny kogebog

Det perfekte måltid er velsmagende og kræver tilsmagning – en kunst, som alle kan lære med ganske få kneb. Nu har en af Krogerups fantastiske kokke, Carsten Lunding, udgivet udgivet ’Smagsbogen’, som skal hjælpe os alle med at lære at lave velsmagende mad.

Nyt udvidet nytårskursus

Nytårskurset på Krogerup plejer at være en fantastisk festlig afrunding på året fyldt med faglige input, musik, debat og gode samtaler. I år udvider vi kurset til seks døgn, så der bliver plads til endnu mere indhold.

Krogerup Højskoles 75-års jubilæum

Krogerup Højskoles 75-års jubilæum fejres med stor fest i parken. Venner af skolen, tidligere og kommende elever, repræsentantskabet, ansatte igennem årene, naboer og nysgerrige

LGBT-Klub på Krogerup

For halvandet års tid siden fik Krogerup en ny klub; LGBT-klubben hedder den, og den et mødested for de elever, der har en anden seksuel orientering eller en anden kønsidentitet end majoriteten.

Elevfonden sender flere unge på højskole

Foreningen, der er stiftet af tidligere elever, har til formål at give unge med færre ressourcer en økonomisk håndsrækning til deres højskoleophold.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X