Krogerup lige nu

Her kan du følge højskolens nyheder – hvis du gerne vil se, hvad som sker på Krogerup, så følg med i vores kalender.

Påske bli’r til sommer på Krogerup

Corona-pandemi har – som så mange andre steder i samfundet – betydet, at vi i disse dage er nødt til at aflyse arrangementer og kurser. I næste uge skulle vi for første gang have afholdt vores nye kreative og musikalske påske-kursus, som vi havde glædet os meget til.

Efterår på Krogerup

Selv om Krogerup Højskole – lige som resten af Danmark – i øjeblikket er lukket ned på grund af corona-pandemien, så forhindrer det heldigvis ikke efterårets elever i at tilmelde sig. 3/4 af efterårspladserne er nu besat. Og vi glæder os til at møde jer!

Efterår 2020: Norges fjelde kalder

I en tid, hvor indespærring, nedlukning og corona-karantæne fylder de fleste overskrifter, er der sikkert mange, der sukker efter åbne vidder, store skovsøer og høje bjerge.

Nyt fra Krogerup

“Hvis man skal tale om mennesket og menneskelivets kår, må man ikke glemme, at mennesket ikke er alene, men i godt og ondt bundet til sit medmenneske.” Sådan skrev Hal Koch, Krogerups stifter, i 1951 og fortsatte:

Krogeruppere til præsidentvalg i efteråret

Efterårseleverne på hovedfaget Journalistik & Medier kan se frem til en lidt anderledes USA-rejse i oktober 2020, hvor den amerikanske præsidentvalgkamp nærmer sig sin slutspurt. Foruden alt det andet kulturelle, faglige og sociale, som roadtrip’et i øvrigt kommer til at byde på, kommer turen derfor i høj grad til at indeholde masser af politik og valgkamp.

Lær om havebrug til sommer

På kurset Magiske Planter skal vi lære om at dyrke haven på mange forskellige måder, når vi kommer omkring økologisk køkkenhave, plantebaseret madlavning og dyrkning af grøntsager i byerne. Og så skal vi udforske den biodynamisk tilgang til muld, mad og mennesker.

Med tog gennem Europa

Det var med en stor portion spænding og forventning, at Krogerup Højskoles nye hovedfag tog ud for at møde Europa med sit første hold elever. I starten af januar stod lærere og et nyt hold elever klar til at gentage succesen fra i efteråret.

Bliv klogere på vores magiske jord

Skal sommerferien i år nydes i smukke, naturskønne omgivelser og være fyldt til randen med oplevelser til både sind og hoved, så skal den selvfølgelig foregå på Krogerup Højskole, hvor vi igen i år afholder det praktiske naturkursus ”Magiske Planter”.

Kom til korworkshop i påsken

I påsken kan du sammen med Krogerups helt egen spillemus og korleder, Mette Nygaard Mikkelsen, få trænet stemmebånd og varmet sangmusklerne, når der spilles op til gode rytmer med sange til Øresund.

Højskolekurser på Krogerup i 2020

Vi glæder os til en ny sæson med korte kurser på Krogerup i foråret og sommeren 2020, som både byder på klassikere og nye kurser. For første gang afholder vi PÅSKE PÅ KROGERUP, som er vores nye kreative fire-dages kursus. Her kan du fordybe dig i keramik, kor, tekstil eller yoga, samtidig med at du bliver del af et levende højskolefællesskab med foredrag, højskolesang, koncert og tur til Louisiana.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER

X