KROGERUP LIGE NU - Krogerup Højskole

Krogerup lige nu

Her kan du følge højskolens nyheder – hvis du gerne vil se, hvad som sker på Krogerup, så følg med i vores kalender.

Nye tænkepauser på Krogerup til sommer

Skal din sommer fyldes med poesi, film, forfattersamtaler, workshops, bål og badeture i Øresund, så skal den selvfølgelig tilbringes i selskab med kursusholdere Bjarne Hald og Martin Schmidt på dette års Tænkepauser på Krogerup – i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag.

Skab økologiske køkkenhaver med Sølva Falgren og Jens Juhl

Hvordan kommer man i gang med at dyrke sin have økologisk? Hvordan gøres jorden til et godt dyrkningssted? Og hvordan vedligeholder man den år efter år? Det kommer haveentusiaster og økologiske havedyrkere Sølva Falgren og Jens Juhl, der står bag stribevis af foredrag, kurser og bøger om emnet, til at grave sig ned i på årets Magiske Planter-kursus.

Højskoletakeaway – fra Krogerup til hele landet

Hvis eleverne ikke kan komme til højskolen, så må højskolen komme til eleverne. For mens vi fortsat venter spændt på, hvornår højskolerne får lov at åbne, har medarbejderne på Krogerup nemlig opfundet det nye koncept; Højskole-takeaway!

Sommerkurser på Krogerup i 2021

Vi glæder os til sommer, hvor vi skal samles om foredrag, fællessang, morgenbad, debatter, koncerter og meget mere, når vi slår dørene op for årets sommerkurser. Programmerne er klar på hjemmesiden, og årets familiekursus er allerede udsolgt, mens der stadig er pladser på Magiske Planter og Tænkepauser.

FARVEL, FULDTIDSJOB! – OG AFSTED PÅ HØJSKOLE

Selvom den farmaceut-uddannede Line er ældre end de fleste andre elever på dette efterårshold, viste beslutningen om at kvitte fuldtidsjobbet sig at være en af de bedste, hun længe har truffet.

Ny udgave af højskolesangskatten til Krogerup

19. udgave af den lille blå bog er bestilt hjem, og på Krogerup kan de over 100 kommende forårselever til januar glæde sig til at dykke ned i de mere end 150 nye tilføjelser til Højskolesangbogen.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X