Krogerup Højskoles Elevforening – KE

KE omfatter alle Krogerup Højskoles tidligere elever. Du er derfor automatisk medlem, hvis du har gået på et langt ophold på skolen, og det er endda gratis og kræver ingen tilmelding.

KE er et forum, hvor vi kan samles og få mulighed for at deltage i aktiviteter og arrangementer i højskolens ånd og være en del af Krogerups fremtid såvel som fortid.

Elevforeningens vigtigste funktion er at opretholde kontakten mellem dig, dine højskolevenner og skolen gennem forskellige aktiviteter, primært i Århus og København.

Foreningen er til dagligt drevet af en frivillig bestyrelse, men beror også på medlemmers egen indsats. Sidder du med en god idé til et arrangement, er det bare om at få det stablet på benene – du kan søge Elevpuljen om økonomisk støtte til projektet. Skriv til krogerupelev@gmail.com med idé og budget.

Følg Krogerup Elevforening på Facebook og få mere at vide om de arrangementer og fællesskaber der findes i elevforeningen.

Følg @krogerupelevforening på Instagram HER.

Du kan desuden melde dig ind i grupperne for Elevforeningen i hhv. øst og vest. Disse fungerer som en slags opslagstavler for KE, og her har du mulighed for at se, hvad der sker og selv at slå noget op, hvis du selv vil invitere til noget.Krogerup Elevforening Øst HER

Krogerup Elevforening Vest HER

Citater om livet på og efter Krogerup

“På Krogerup er det muligt at koble fuldstændig fra. Det er muligt at stoppe op og reflektere over spørgsmål som ‘hvem er jeg egentlig?’ Samtidig skaber man venskaber, der når så meget længere end et ophold. Det er nu fire år siden, jeg stoppede, og mine Krogerup-venskaber er stærkere nu end nogensinde før.”

Ida Meesenburg

“Krogerup har givet mig lyst til og mod på at engagere mig i samfundet. Du får venskaber for livet på Krogerup! Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden mine venner derfra. Krogerup hjalp mig med at afklare mit studievalg, og opholdet gav mig tid til at tænke over, hvad det er, der interesser mig.”


Sigrid Leth

“Krogerup viste en befriende ny måde at lære på. Jeg har lært mere om mig selv og om verden på de seks måneder på Krogerup end på noget andet tidspunkt i mit liv. Jeg fik venskaber for livet på mit ophold og er fortsat med det i elevforeningen efterfølgende.”


Sofia Spacciante

“Krogerup har givet mig en ny indsigt i verden og mod, vilje og redskaber til at forandre den. Jeg har fået et kæmpe netværk af venner, som brænder for de samme ting som mig. Krogerup har været et pusterum, hvor jeg har kunnet fordybe mig i ting – ikke fordi jeg skulle bruge det til noget bestemt, men simpelthen bare fordi jeg syntes, det var fedt og interessant!”


Sofie Bruus Hansen

Krogerup PåNy & Gensynsweekend

Hvert år i uge 31 kan du komme med på gensynskurset PåNy. Kurset er skabt af en gruppe tidligere elever fra forskellige hold, der hvert år stabler fire dages kursus på benene på Krogerup Højskole og sørger for et gensyn med alt det gode, man savner ved Krogerup-livet i sin dagligdag: Inspirerende oplæg, kreative workshops, fællesskab, højskolesang, kor, øller i Natkassen, dans under åben himmel, banko, kage, morgenbadning og meget mere!

PåNy-holdet ledes af underviser Sigrid Lauenborg Dahl.

Når Krogerup PåNy siger farvel, åbner bestyrelsen dørene for Elevforeningens Gensynweekend. Weekenden vil bl.a. byde på rundbold, bål, spændende underholdning, gensyn med dine tidligere lærere, musiske indslag og et brag af en gensynsfest i sommervarmen.

I Gensynsweekenden afholdes også elevforeningens årlige generalforsamling. Her vil der være mulighed for at stille op til Krogerup Elevforenings Bestyrelse og prøve kræfter med bestyrelseslivet. Derudover er det en oplagt mulighed for at høre om årets gang i foreningen og på skolen, samt at få indflydelse på det kommende års arrangementer.

Der er mulighed for både at deltage i PåNy og Gensynsweekend eller at nøjes med én af delene.

(Pernille og Jens er ikke på billedet.)

KEB 2022/23

Pernille Baade Jensen (F19)
Julius Nicolaisen (E19)
Anne Sofie Lindberg Knudsen (F20)
Matilde Brix Lajer (F20)
Iben Madsen Lind (F20)
Jens Neumann Knudsen (E20)
Rasmus Rauch Jensen(E20)
Agnes Hansen (E20)
Oscar Juul (E20)
Eva Puggaard (E20)
Marie Lydolff Madsen (F21)
Iben Petrea Sønderby Jørgensen (F21)

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X