Elevforeningen

Elevforeningen

Nuværende elevforening

Emma Reumert Holberg Wied – Efteråret 2016

Emil Strunge – Foråret 2015

Frederik Bartholin – Foråret 2014

Ida Meesenburg – Efteråret 2014

Helene Kjøller – Efteråret 2015

Lasse Bruun Jensen – Foråret 2015

Maja Thoustrup Legardt – Foråret 2016

Maria Wulff Christensen – Efteråret 2015

Merethe Abildgaard Knudsen – Foråret 2016

Nicolai Ingerslev Thomsen – Efteråret 2015

Sofia Spacciante – Foråret 2016

Sonja Morell Lundorff – Efteråret 2015

De nye, gamle elever

Efter 30 år i glemsel tog elever fra efterårsholdet ´99 initiativ til at gendanne elevforeningen på Krogerup Højskole, og det var en fornuftig beslutning! Krogerups elever fortjener et forum, hvor vi kan samles og få mulighed for at deltage i aktiviteter og arrangementer i højskolens ånd og være en del af Krogerups fremtid såvel som fortid.

Elevforeningens vigtigste funktion er at opretholde kontakten mellem dig, dine højskolevenner og skolen gennem forskellige aktiviteter.

Alle elever, der gennem tiden har gået på Krogerups lange kurser, er velkomne i foreningen, og ved at blive venner med os på Facebook kan du få glæde af det arbejde, elevforeningen gør for at holde højskolen frisk i din hukommelse. Søg efter Krogerup Elevforening eller følg linket .

 

Gensynsweekend og Krogerup PåNy

I sensommeren 2017 kan du for første gang komme med på sommerkurset Krogerup PåNy. En stor flok gamle elever stabler fire dages kursus på benene på vores gamle højskole, og efterfølgende arrangerer Krogerup Elevforening en Gensynweekend.

 

Gammel elevfest, generalforsamling og arrangementer!

Hvert år afholdes et gensynstræf for gamle elever, hvor vi byder på glade gensyn, foredrag, festlige aktiviteter og foreningens årlige generalforsamling, hvor du har mulighed for selv at indtræde i Elevforeningens bestyrelse. Se mere på elevforeningens facebookside.

Derudover holder vi en gammel elevfest i foråret for alle gamle elever, og faglige arrangementer i de større danske byer. Endelig gør vi også noget ud af at skabe opmærksomhed omkring vores arbejde ved at holde et sjovt orienteringsløb for de nye elever et par måneder inde i deres forløb. Her informerer vi om elevforeningen og har det sjovt sammen.

Vi glæder os til at se dig igen og til at hilse på nye medlemmer.

Venlig hilsen
Krogerup Elevforening