Indkvartering & praktiske forhold

Sådan bor du

På Krogerup har vi ikke toptunede faciliteter eller alverdens moderne bekvemmeligheder. I stedet får du noget, som vi mener er mere værd, nemlig ånd, liv, alt det skæve, det smukke, vidderne, videt, et blidt historiske vingesus, plads til den indre rejse, den åbne dialog og de store tanker.

For Krogerup er ikke en firkantet sjæleforladt klods. Krogerup er en gammel herregård fra sidst i 1700-tallet – med knirkende gulve, knagende døre og unikke omgivelser. Dog har vi nyrenoverede og moderne toilet-, bade- og køkkenfaciliteter.

På de korte ophold kommer du til at bo på enkelt- eller dobbeltværelse. På værelset er der sengetøj, dvs. dyne, lagen, dynebetræk, pudevår og håndklæde. Da der er bad og toilet på gangene, foretrækker nogen at tage badekåbe med.

Krogerups kontor
Kontoret har åbent mellem 9 og 12 hver dag fra mandag til torsdag, og vi hjælper selvfølgelig med at svare på de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Tøjvask
Du har mulighed for at vaske dit tøj, mens du er på Krogerup. På kontoret kan du købe vaskemønter til vores vaskemaskiner i kælderen.

Øl, vin og vand
I forbindelse med hovedmåltiderne og om aftenen sælger vi øl, vin og vand. Du kan betale kontant eller med MobilePay.

Daglig adgang til aviser
Krogerup abonnerer på Berlingske Tidende, Frederiksborg Amts Avis, Politiken, Information, Weekendavisen, Jyllands-Posten og New York Times International. Og i vores hyggelige bibliotek kan du få en stille stund med dagens nyheder.

Internet
Der er adgang til trådløst internet over hele skolen.

Indkøbsmuligheder
Vest for Humlebæk Station ligger centret med blandt andet SuperBrugsen, Irma, apotek, posthus, Matas. Øst for stationen finder du blandt andet en bager og en optiker.

Louisiana
Når du ankommer til Krogerup Højskole, får du et navneskilt, som samtidig er dit personlige adgangskort til Louisiana. Det er gyldigt hele den uge, du er på Krogerup.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X