LEDIGE STILLINGER

Kok til Krogerup Højskole

Krogerup Højskole er for alle, som er nysgerrige på verden – og føler et ansvar for den. Og for dem, der vil blive klogere på sig selv – fri for karakterer og eksamen. Vi har til huse i en gammel herregård i Humlebæk 500 meter fra Øresund, og her er liv og glade dage året rundt. Forår og efterår kører vi lange ophold på henholdsvis 24 og 18 uger med unge elever. Derudover er der korte kurser jul, nytår og sommer samt udlejninger.

Som kok på Krogerup bliver du del af et levende og dedikeret køkken, der har ansvaret for morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad og kagebagning til ca. 150 mennesker. Køkkenet består foruden dig af fire faste kokke/ernæringsassistenter og 3-4 faste køkkenhjælpere. Derudover tager eleverne del i den daglige tilberedning og oprydning/opvask. Opgaverne varierer fra uge til uge og fra lange kurser til de korte kurser, men gennemgående vil vi gerne lave mad af høj kvalitet og stadigt mere plantebaserede måltider, produceret af lokale og økologiske råvarer. Derudover er ambitionen, at køkkenet er del af og former skolens liv, fx gennem præsentation af maden, undervisning i køkkenet og ved at bakke op om elev-initiativer, der involverer køkkenet.

Som kok i Krogerups køkken skal du således:
– Have overblik og være en stærk planlægger
– Sætte pris på samværet med elever og kursister – og være nysgerrig på livet på højskolen
– Trives i et hektisk og muntert miljø med mange aften- og weekendvagter
– Være en holdspiller, der finder løsninger i stedet for at gå i konflikt

Derudover forventer vi, at du:

– Har erfaring fra en høj-/efterskole, kantinearbejde eller lignende
– Er god til at lave velsmagende, primært plantebaseret, mad til mange mennesker
– Kan improvisere med forhåndenværende ingredienser
– Er indforstået med at jobbet rummer stordrift-opgaver og rutinepræget arbejde

Din baggrund er underordnet, men vi lægger vægt på, at du har erfaring med at lave nærende mad til mange mennesker, kan overholde budgetter, og at din profil matcher Krogerups værdier og behov. Stillingen er 37 timer om ugen.

Vil du søge stillingen, skal du sende en mail til job@krogerup.dk senest den 24. september. Der vil være samtaler i uge 39 med start hurtigst muligt derefter. Ansøgningen skal i emnefeltet mærkes ’Krogerup kok’.

Er der spørgsmål til stillingen, kan du ringe eller skrive til forstander Rasmus Meyer på 5173 2873 eller rm@krogerup.dk eller fange vores køkkenchef Nicolai på nicolai@krogerup.dk eller på telefon 2960 6953. Læs mere om Krogerup Højskole på Krogerup.dk

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X