LEDIGE STILLINGER - Krogerup Højskole

LEDIGE STILLINGER

Timelærer på Udeliv og valgfag i friluftsliv til Krogerup Højskole

Til januar starter Krogerups nye hovedfag Udeliv, der handler om livet under åben himmel.
På faget skal eleverne lære om bæredygtighed, håndværk, naturforståelser, fouragering og fiskeri. Friluftslivet tager udgangspunkt i den nordiske friluftstradition, hvor eleverne skal oparbejde kendskab til og færdigheder i friluftsliv og prøve kræfter med friluftsaktiviteter som vandring, mountainbike og havkajak med målet om, at eleverne opnår IPP2-certificering.

Derudover har vi friluftsliv som valgfag med en fast undervisningsdag om ugen. Her er det de samme tematikker, som resten af skolens elever har mulighed for at prøve kræfter med.

Stillingen er todelt og omfatter både undervisningstimer og planlægningsopgaver på hovedfaget Udeliv samt hovedansvaret for valgfaget i friluftsliv.

Som underviser får du ansvar for at tilrettelægge undervisning, der sikrer, eleverne et højt fagligt udbytte. Som en integreret del af forløbet rejser vi både forår og efterår på friluftsture i Danmark og Norge, og du vil sammen med hovedfagslæreren på Udeliv få ansvar for planlægning og afvikling af turen, hvilket indebærer ansvar for elevernes trivsel og faglige udbytte.

Det er et krav, at du har en friluftsvejlederuddannelse og en certificering indenfor DKF/IPP-systemet. Du skal gerne have undervisningserfaring indenfor friluftsliv, og vi ser gerne, at du har viden og erfaring med håndværk.

At være højskolelærer kræver, at du har mod på at bringe dig selv i spil, og det er kun godt, hvis du har en bred vifte af interesser – også gerne nogle lidt skæve. Du skal have lyst til at tage del i skolens liv og virke. Du skal være motiveret for at engagere dig med eleverne, og du skal både evne at have det sjovt og tage de svære snakke.

Ansættelsen er en deltidsstilling i hele 2021 med mulighed for forlængelse. Du aflønnes på timebasis, og stillingen vil indbefatte undervisning på hovedfaget Udeliv og valgfaget Friluftsliv, forberedelse, vedligeholdelsesopgaver af udstyr og rejseaktivitet. Det konkrete timetal aftales efter ansættelsen. Drømmen er, at du kan starte i november og tage del i planlægningen af foråret.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte hovedfagslærer Marcus Vincent Frostholm på 2980 5894 eller forstander Rasmus Meyer på 5173 2873.

Send din ansøgning til job@krogerup.dk senest fredag d. 16. oktober. Mærk ansøgningen ’Ansøgning Udeliv’. Vi efterstræber at afholde samtaler i uge 44.

Krogerup Højskole er for alle, som er nysgerrige på verden omkring dem – og føler et ansvar for den. Og for dem, der vil blive klogere på sig selv – fri for karakterer og eksamen. Vi har til huse i en gammel herregård i Humlebæk 500 meter fra Øresund, og her er liv og glade dage året rundt. Forår og efterår kører vi lange ophold på henholdsvis 24 og 18 uger med unge elever.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER

X