LEDIGE STILLINGER - Krogerup Højskole

LEDIGE STILLINGER

Underviser til journalistik & Medier

Krogerup Højskole er for alle, der vil forstå, forandre og formidle samfund og samtid. Forår og efterår gennemfører vi lange ophold for unge mennesker, der ønsker at blive klogere på sig selv og verden omkring dem, mens vi sommer og jul udbyder korte ugekurser. Vi udbyder 8 hovedfag og mere end 40 valgfag og derudover består hverdagen af morgensamlinger, foredrag, åbne værksteder, sport, kulturelle arrangementer, højskolesang og meget andet.

På hovedfaget Journalistik & Medier søger vi pr. 15/8 en timelærer, der kan bistå vores hovedfagslærer på faget med undervisning, samvær, rejseplanlægning og afvikling. Journalistik & Medier er på en og samme tid et redskabsfag, der udstyrer eleverne med klassiske journalistiske værktøjer – og samtidig giver faget eleverne en bredere og mere teoretisk forståelse for medie- og samfundsudviklingen. Nogle elever bruger forløbet som en trædesten ind på de journalistiske uddannelser, mens andre vælger hovedfaget til af nysgerrighed og interesse for samfundsforhold generelt.

Som timelærer vil du i starten supplere vores hovedfagslærer Jesper Himmelstrup gennemsnitligt en dag om ugen, men til foråret og et år frem vil du, når Jesper går på orlov, blive anker på hovedfaget. Har du derudover et valgfag i dig, kan det også komme på tale.

Vi lægger vægt på, at du har:

• en stor journalistisk redskabskasse
• pædagogisk flair og erfaring med tilrettelægning af undervisningsforløb
• mod på at rejse på studieture af 12 – 14 dages varighed
• viden om og interesse for medie- og samfundsudviklingen generelt
• har fingeren på pulsen, når det gælder brugen af nye medier
• tværmedielle kompetencer, så du også kan undervise i fx radio/podcast
• kender til, eller har forståelse for, højskoleverden – og kan lide at arbejde med unge mennesker i alderen 20-25
• et relevant og interessant netværk der kan bringes i spil

Du bliver del af en levende skole og dejlig personalegruppe. Her er plads til både fordybelse og fandenivoldskhed – og du kan være med til at forme og farve indholdet på Journalistik & Medier i årene fremover, ligesom du kan være med til at præge Krogerups udvikling.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte underviser på hovedfaget, Jesper Himmelstrup, på jesper@krogerup.dk eller forstander Rasmus Meyer på 5173 2873 eller rm@krogerup.dk

Ansøgningen skal sendes senest d. 21. juni til kontoret@krogerup.dk, og samtaler bliver holdt i uge 26.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X