LEDIGE STILLINGER - Krogerup Højskole

LEDIGE STILLINGER

Oldfrue til Krogerup Højskole

Krogerup Højskole er for alle, som er nysgerrige på verden omkring dem – og føler et ansvar for den. Og for dem, der vil blive klogere på sig selv – fri for karakterer og eksamen. Vi har til huse i en gammel herregård i Humlebæk 500 meter fra Øresund, og her er liv og glade dage året rundt. Forår og efterår kører vi lange ophold på henholdsvis 24 og 18 uger med unge elever. Derudover er der ugekurser jul, nytår, i sommerperioden og i uge 42.

Som oldfrue bliver du ansvarlig for rengøring og smukkesering af skolen. Konkret har du ansvar for planlægning af rengørings- og oprydningsprocedurerne på de lange hold, hvor eleverne gør rent en gang dagligt, og du har også ansvaret for klargøring og rengøring i forbindelse med de korte kurser. Du skal således på en og samme tid kunne organisere andres arbejde og selv være ferm med kost og spand.

Udover rengøringsopgaven bliver du ansvarlig for, at vores smukke skole tager sig ud fra sin bedste side. Du har blik for detaljen, du køber og vander blomster og rydder op, hvor der trænger. Højskolen er en skole, men det er også et hjem, og du skal sikre en hjemlig og hyggelig ramme rundt om elevernes og kursisternes ophold.

Som oldfrue skal du således:
Have overblik og være en stærk planlægger
Sætte pris på samværet med elever og kursister
Have blik for detaljen og sætte pris på smukke omgivelser
Være klar på at tage fysisk fat selv

Din baggrund er helt underordnet, men vi lægger vægt på, at du har dokumenteret erfaring med planlægning, at du trives i et levende og nogle gange hektisk miljø, og at du går til alle opgave med flid og humør. Som oldfrue bliver du en del af skolens Pedelleri, som udover dig består af tre pedeller, en oldfruemedhjælper og en tidligere elev som er praktisk medhjælper. Stillingen er 30 timers stilling. Du skal være opmærksom på, at der vil være weekend- og aftenarbejde, særligt i forbindelse med holdskiftene.

Vil du søge stillingen skal du sende en mail til job@krogerup.dk og mærke ansøgningen ’Oldfrue’. Er der spørgsmål til stillingen, kan du ringe eller skrive til chefpedel Just på 2758 0121 eller mail just@krogerup.dk, eller fange forstander Rasmus Meyer på 5173 2873 eller rm@krogerup.dk

Ansøgningsfristen er mandag d. 10. august.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

Therese Juncker

Therese Juncker

Sekretær

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER

X