KROGERUP PÅNY

– gensynsglæde, samvær og højskolenostalgi

KROGERUP PÅNY – i uge 31

Krogerup PåNy er ugekurset til dig og dine gamle højskolevenner. Det er arrangeret af tidligere elever og dine gamle undervisere og byder på et komprimeret højskoleophold med alt, hvad du husker fra din tid på Krogerup – blot på en uge.

ÅRET TEMA: KROGERUP SKAL TIL BUNDS
Oplever alle andre også, at deres konto er utæt? Hvorfor ældes gopler baglæns? Hvem er fænomenet Carsten egentlig?

PåNy 2023 skal Til Bunds i nogle af livets helt store uløste mysterier. I løbet af ugen vil du med nye og gamle venner nå Til Bunds på et af de seks vidt forskellige spor og få muligheden for at undersøge alverdens mysterier. Udover at følge et spor helt Til Bunds, vil der også være fælles workshops, natkassefester, solskinsvolley, morgensang, bankoaften (med Sigrid!) og alt muligt andet. Du får selvfølgelig også mulighed for at vende verdenssituationen med dine gamle lærere og gense det sødeste køkkencrew.

PåNy er en bouillonterning af Krogerup, hvor vi på en enkelt uge får gjort alt det, der kendetegner et højskoleophold. Der er mulighed for at bruge tid med gamle venner, at hænge ud med andre krogeruppere på tværs af årgange, at hoppe i Øresund, at drikke Vestfyen og spise Alis dahl.

PåNy er arrangeret af tidligere elever i samarbejde med underviser Ida Højrup, og når kurset er slut, starter Gensynslørdag, der er arrangeret af Elevforeningens bestyrelse. Her har endnu flere venner mulighed for at være med til hyggen. Har du billet til PåNy, har du automatisk også adgang til Gensynslørdag. Ønsker du kun at deltage i Gensynslørdag, bliver der sat separate billetter til salg i løbet af foråret.

Tag allerede nu fat i dine venner, så I er sikre på at få fat i billetterne til dette års PåNy, når de sættes til salg den 1. februar.

Kursusleder: Ida Højrup

PRISER: (30. juli – 6. august 2023, uge 31)
– Delt dobbeltværelse 1.675 kr.


VIGTIGT OM BILLETSALG

1. februar 2023 kl. 12 åbner vi for billetsalget. Der plejer at være tryk på systemet, så hav tålmodighed. Husk at sætte kryds i kalenderen – det plejer at gå rigtig stærkt med salget! Når du ikke at sikre dig en billet, bliver du med det samme skrevet på en venteliste, og vi kontakter dig hurtigst muligt, hvis der alligevel bliver en plads ledig.

OBS: Der er kun mulighed for kortbetaling med Visa/Dankort i betalingssystemet samt mobilbetaling med MobilePay.

Din billet er personlig! Du kan derfor ikke bestille billetter mhp. videresalg. Har du alligevel ikke mulighed for at deltage, selvom du har købt billet, kan du få refunderet det fulde beløb, hvis du melder fra inden fire uger før kursusstart. Ved framelding senere end fire uger før kursusstart, men en uge inden kursusstart, refunderes beløbet minus 1.000 kr. pr. person. Er kurset startet, tilbagebetales beløbet ikke. Læs mere her.

 

 

 

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER