Krogerup PåNy

Krogerup PåNy er ugekurset til dig og dine gamle højskolevenner. Det er arrangeret af tidligere elever sammen med Sigrid Lauenborg Dahl, og til sommer inviterer vi alle tidligere elever hjem til herregården, hvor vi i bedste nybygger-stil sammen skaber og former det hjem, der skal være vores i ugens løb. Hjemmet og dets forskellige rum danner rammen om kritiske snakke og kreative udfoldelser ude på de forskellige linjefag. Der er brug for skarpe hjerner og godt håndværk, når vi sammen skal bygge: køkkenet, soveværelset, bryggerset, kontoret, badeværelset, kælderen og haven.

Kom HJEM til Krogerup, gense gamle Krogerup-venner og mød nye, hyg dig på klassisk Krogerup-manér (ja, der er kor!) og få masser af nye perspektiver på samfundet! Mød også dine tidligere lærere, der vil stå for seriøst/sjove/øjenåbnende workshops. Der er nærvær, indsigt og handling, når vi PåNy genfinder, gentænker og genskaber højskoleånden og lukker den ud af boblen og ind i samfundet.

HVORNÅR
Kurset løber fra lørdag den 31. juli til lørdag den 6. august, hvor Krogerups 75- års jubilæum fejres i parken – mere om jubilæet senere. PÅNY inklusiv jubilæumsfejring koster sølle 1500 kr.

BILLETSALG
Fredag d. 1. april kl. 12 åbner vi for et presale, hvor elever fra F19 og tidligere elevhold har mulighed for at bestille billet. Det gør vi for at sikre mere aldersmæssig diversitet på kurset. 40 billetter bliver sat til salg i presale via en formular på Krogerups hjemmeside. Herefter udfylder man formularen med sine personlige oplysninger og årgang, hvorefter de første 40 via mail får et link til webshoppen.

Fredag d. 15. april kl. 12 åbnes billetsalget for alle andre (kryds i kalenderen! Det går super stærkt). Disse købes via Krogerups webshop. Til forskel fra sidste år kan man kun købe én billet per bestilling, og vi fjerner tunge elementer fra hjemmesiden, så vi undgår (forhåbentligt), at den crasher. Du skal benytte Visa/Dankort for at kunne købe billet via Krogerups hjemmeside.

Kursusleder: Sigrid Lauenborg Dahl

PRISER: (31.07.22 – 06.08.22, uge 31)
– Delt Dobbeltværelse 1 pers. 1500 kr.


MENU

Tilmelding til ugeophold
Tilmelding til elevophold
Om Krogerup
Udlejning priser
Handelsbetingelser
Cookie og privatlivspolitik
Kontakt

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

Cvr.Nr. 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 – 12.00

NYHEDSBREV

Se der seneste nyhedsbrev HER

X