KROGERUP PÅNY

– gensynsglæde, samvær og højskolenostalgi

KROGERUP PÅNY
– i uge 31

Krogerup PåNy er ugekurset til dig og dine gamle højskolevenner. Det er arrangeret af tidligere elever og dine gamle undervisere og byder på et komprimeret højskoleophold med alt, hvad du husker fra din tid på Krogerup – blot på en uge.

Kom hjem til Krogerup, gense gamle Krogerup-venner og mød nye, hyg dig på klassisk Krogerup-manér (ja, der er kor!) og få masser af nye perspektiver på samfundet. Mød også dine tidligere lærere, der vil stå for seriøse/sjove/øjenåbnende workshops. Der er nærvær, indsigt og handling, når vi PÅNY genfinder, gentænker og genskaber højskoleånden og lukker den ud af boblen og ind i samfundet.

BILLETSALG
1. april kl. 12 åbner vi for et presale, hvor elever fra F19 og tidligere elevhold har mulighed for at bestille billet. Det gør vi for at sikre mere aldersmæssig diversitet på kurset. 40 billetter bliver sat til salg i presale via en formular på Krogerups hjemmeside. Her angiver man sine personlige oplysninger og årgang, hvorefter man via mail får et link til webshoppen.

Fredag d. 15. april kl. 12 åbnes billetsalget for alle andre (kryds i kalenderen! Det går super stærkt). Der kan kun købes én billet pr. bestilling, og der skal benyttes Visa/Dankort for at kunne købe billet via Krogerups hjemmeside.

Kursusleder: Sigrid Lauenborg Dahl

PRISER: (30. juli – 5. august 2023, uge 31)
– Delt dobbeltværelse 1.675 kr.


MENU

Tilmelding til ugeophold
Tilmelding til elevophold
Om Krogerup
Udlejning priser
Handelsbetingelser
Cookie og privatlivspolitik
Kontakt

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

Cvr.Nr. 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 – 12.00

NYHEDSBREV

Se der seneste nyhedsbrev HER