Sådan melder du dig til

Klik på tilmeldingsknappen for at melde dig til et langt ophold og følg derefter anvisningerne. Når tilmeldingen er modtaget og behandlet, modtager du en bekræftelse pr. mail.

Ifølge lovkrav skal vi kunne identificere vores studerende med CPR-nummer over for Undervisningsministeriet. Derfor er det meget vigtigt, at du oplyser hele nummeret i tilmeldingsformularen, også de sidste fire cifre. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger fortroligt. Tak for hjælpen.

NB: Ansøgere uden dansk CPR-nummer bedes oplyse deres fødselsdato (DD-MM-ÅÅ).

Praktiske oplysninger

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig en bekræftelse til din mailadresse, hvori der står, at du skal indbetale 2.000 kr. i indmeldelsesgebyr (indmeldelsesgebyret er 2.500 kr. fra forår 24), som skal betales inden 14 dage fra du modtager bekræftelse på din optagelse. Dit højskoleophold betales i to rater til skolen; 1. rate forfalder 3 måneder, før du skal starte, og 2. rate forfalder 4 uger efter 1. rate. Derudover skal der betales et beløb til hovedfagslæreren for rejsen.

Hvis du vælger at forlade skolen før tid, skal du betale for den tid, du har været på skolen samt fire ugers opholdspris og de udgifter, som din hovedfagslærer eventuelt måtte have haft i forbindelse med bestilling af den planlagte rejse, som ikke kan refunderes.

Hvis du endnu ikke er startet på skolen skal du betale 4 ugers opholdspris. Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke.

 

 

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X