Tilmelding

Sådan melder du dig til

Klik på tilmeldingsknappen for at melde dig til et langt ophold og følg derefter anvisningerne. Når tilmeldingen er modtaget og behandlet, modtager du en bekræftelse på mail.

Ifølge lovkrav skal vi kunne identificere vores studerende med CPR-nummer over for Undervisningsministeriet. Derfor er det meget vigtigt, at du oplyser hele nummeret i tilmeldingsformularen, også de sidste fire cifre. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger fortroligt. Tak for hjælpen.

NB: Ansøgere uden dansk CPR-nummer bedes oplyse deres fødselsdato (DD-MM-ÅÅ).

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

“På Krogerup eksisterer seriøsitet, nysgerrighed og leg side om side, og man er en del af et fedt fællesskab. Det har været den mest lærerige, skøre og fantastiske tid.”

André Grendslev, tidligere elev på JOURNALISTIK & MEDIER

Praktiske oplysninger

Når vi har modtaget din tilmelding, får du en bekræftelse på mail, hvor der står, at du skal indbetale 2.500 kr. i indmeldelsesgebyr, som skal betales inden 14 dage, fra du har modtaget bekræftelsen.

Dit højskoleophold betales i to rater til skolen:

Første rate skal betales ca. tre måneder før opholdsstart.
Anden rate skal betales ca. to måneder før opholdsstart.

Derudover skal der betales et beløb til hovedfagslæreren for rejsen. Beløbet afhænger af, hvilket hovedfag du er tilmeldt.

Hvis du vælger at forlade skolen før tid, skal du betale for den tid, du har været på skolen samt fire ugers opholdspris og de udgifter, som din hovedfagslærer eventuelt måtte have haft i forbindelse med bestilling af den planlagte rejse, som ikke kan refunderes.

Hvis du ikke ønsker at benytte din plads, før du er startet på skolen, skal du betale fire ugers opholdspris. Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke.

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER