Sådan melder du dig til

Klik på tilmeldingsknappen for at melde dig til et langt ophold og følg derefter anvisningerne. Når tilmeldingen og modtaget og behandlet, modtager du en bekræftelse pr. mail.

Ifølge lovkrav skal vi kunne identificere vores studerende med CPR-nummer over for Undervisningsministeriet. Derfor er det meget vigtigt, at du oplyser hele nummeret i tilmeldingsformularen, også de sidste fire cifre. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger fortroligt. Tak for hjælpen.

NB: Ansøgere uden dansk CPR-nummer bedes oplyse deres fødselsdato (DD-MM-ÅÅ).

Praktiske oplysninger

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig en bekræftelse til din mailadresse, hvori der står, at du skal indbetale 2.000 kr. i indmeldelsesgebyr, som skal betales inden 14 dage fra du modtager bekræftelse på din optagelse. Dit højskoleophold betales i to rater til skolen; 1. rate forfalder ca. 3 måneder før du skal starte, og 2. rate forfalder ca. 7 uger efter 1. rate. Derudover skal der betales et beløb til hovedfagslæreren for rejsen. Beløbet afhænger af, hvilket hovedfag du er tilmeldt.

Hvis du vælger at forlade skolen før tid, skal du betale for den tid, du har været på skolen samt fire ugers opholdspris og de udgifter, som din hovedfagslærer eventuelt måtte have haft i forbindelse med bestilling af den planlagte rejse, som ikke kan refunderes.

Hvis du endnu ikke er startet på skolen skal du betale 4 ugers opholdspris. Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke.

 

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

“Den, der vil forstå livet – og det er vel til syvende og sidst opgaven for os alle – må gå om erfaringen, hans egen erfaring, vundet derved, at han med lidenskab har indladt sig med livet”

Hal Koch, Krogerups stifter

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X