Bliv pitstopper

Trænger du til en pause fra din videregående uddannelse? Fra eksamensræs, travlhed, pensum og pres? Eller er du i tvivl om dit studievalg? Så tag et pitstop på Krogerup.

Hvad er et pitstop?

På Krogerup tilbyder vi at unge, der er i gang med en videregående uddannelse, kan få en tiltrængt pause fra studierne. En pause på 18 eller 24 uger, som kan bruges på et højskoleophold, der giver dig tid at overveje studieretning eller til at tanke ny energi, så du kan færdiggøre din bachelor eller kandidat.
Du bliver en del af en levende skole, hvor der både er plads til forundring, fordybelse og fest. Du får nye venner, fester og rejser med Krogerup. Og efter dit pitstop kan du vende tilbage til studiet – med overskud og indsigt.

Hvem kan blive pitstopper?

Et pitstop er for dig, der er i gang med en SU-berettiget videregående uddannelse. Krogerups elever er typisk mellem 19-28 år.

Vælg dit hovedfag

Som pitstopper vælger du ligesom de øvrige elever et hovedfag og en række valgfag. Du rejser og bliver undervist sammen med de andre elever på dit hold.

Klik her på de enkelte hovedfag, og læs om, hvad de indeholder:

EUROPA BRÆNDER med roadtrip gennem Europa til Spanien og Portugal
VERDEN BRÆNDER med rejse til Sydafrika
JORDEN KALDER med rejse til Norge
FOTO med rejse til Israel og Palæstina
JOURNALISTIK & MEDIER med rejse til Californien
FILM, SERIER & DOKUMENTAR med rejse til Hollywood og Los Angeles
STORBYENS PULS med rejse til New York og Istanbul
CROSSING BORDERS med rejse rundt i Danmark og til Berlin

Sådan tilmelder du dig

Hvis du vil tilmeld dig pitstopordningen, så skriv på kontoret@krogerup.dk og skriv pitstop i emnefeltet, så guider vi dig i, hvordan du bliver tilmeldt som pitstopper. Vil du vide mere om pitstop-ordningen eller have en rundvisning så skriv til lærer og studievejleder Anne Himmelstrup på anne@krogerup.dk

Få rabat som pitstopper

Som pitstopper får du op til 500 kroner i rabat på ugeprisen på dit højskoleophold.

Her kan du se du se den fulde pris på et ophold på Krogerup.

”Jeg kom ud af min comfortzone og mødte mennesker på en helt anden måde, end jeg var vant til. Det er frit, lærerigt, alsidigt og sjovt at være på Krogerup. Man bliver sgu lidt lykkelig af det.”

Ellen Bjerre Koch, medicinstuderende og pit-stopper på Krogerup.

”Mange steder i det etablerede uddannelsessystem lærer du at skulle – på Krogerup lærer du forhåbentlig at kunne og ville. Målet er, at du tager fra Krogerup gladere, dygtigere og lidt klogere på livet – og bevidst om, hvad du vil bidrage med til verden.”

Rasmus Meyer, forstander på Krogerup

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

“Den, der vil forstå livet – og det er vel til syvende og sidst opgaven for os alle – må gå om erfaringen, hans egen erfaring, vundet derved, at han med lidenskab har indladt sig med livet”

Hal Koch, Krogerups Stifter

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se der seneste nyhedsbrev HER

X