Hverdagen på Krogerup

På Krogerup bliver du del af en levende skole, hvor du deler hverdag og fest med en masse andre unge.

Her får du et overblik over, hvordan hverdagen i store træk ser ud:

  • Kl. 8.00: Morgenmadsbuffet
  • Kl. 8.45: Morgensamling og morgensang for elever og lærere. Dagens program bliver gennemgået. Nogle dage er der også foredrag eller fællesmøde ved morgensamlingen, og derefter starter undervisningen
  • Kl. 12.00: Fælles rengøring
  • Kl. 12.30: Frokost
  • Kl. 13:30: Undervisningen fortsætter
  • Kl. 18.00: Aftensmad

Dine aftener på Krogerup

Ugen igennem har du mulighed for at deltage i Krogerups aftenarrangementer, som er forskellige aktiviteter planlagt af lærere og elever.

Mandag: Hver mandag underviser billedkunstner Lisbeth van Deurs i tegning og grafik, lærerne på hovedfagene Jorden Kalder og Udeliv holder ‘Grønt Hjørne’ om natur og klima, og filmlærerne viser film.

Tirsdag: Krogerup-café med vedkommende og aktuelle foredrag, koncerter og debatter af tidens vigtigste stemmer om tidens vigtigste spørgsmål.

Onsdag: Kor med musiklærer Mette Nygaard Mikkelsen, krea-værksted med tekstildesigner Marie Holst Lorenzen og sport i parken (fodbold, volley og rundbold) og mulighed for studievejledning.

Torsdag: Læsekredsen Justice League med lærerne på Europa og Verden Brænder og åbne værksteder i foto og keramik.

Fredag/lørdag: I weekenden er der både mulighed for fordybelse og afslapning. Fredag og lørdag aften er der hygge og fest. Hver anden weekend er der temafester planlagt af eleverne på skift.

Søndag: Søndagshygge ved bålet eller i Pejsestuen med kage, the og hygge

oplevelser året rundt

Ugerne og dagene på Krogerup følger generelt et fast program, men former sig også efter de begivenheder, arrangementer og rejser, som er en del af livet på Krogerup. Læs mere om hvad Krogerup byder på i KROGERUP LIGE NU.

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER
X