JORDEN KALDER - Krogerup Højskole

Jorden Kalder

– klimakamp, havebrug, iværksætteri & jordforbindelse

JORDEN KALDER
er for dig, der …

… vil blive klogere på natur, klima og økologisk produktion. Dig, der vil omsætte bekymring og frustration til håb og handling. Og dig, der vil være en del af den bæredygtige omstilling gennem handlingsfællesskab, praktisk havebrug og iværksætteri.

Kontakt din nye lærer

ida@krogerup.dk

+45 49 19 03 80

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

Det kan du – også – bruge faget til:

Med JORDEN KALDER opnår du praktisk viden om og indsigt i både klima, natur og samfund, der kan gavne dig, hvis du drømmer om at uddanne dig indenfor biologi, geografi eller miljø. Det gør dig også i stand til at kæmpe en mere fagligt velfunderet klimakamp og er et godt afsæt til at være aktiv i en græsrodsbevægelse.

Indholdet:

JORDEN KALDER er Krogerups nye hovedfag om klima, natur og bæredygtighed. Faget er for alle, der har lyst til at komme tættere på naturen og få fingrene i mulden og for dem, der vil omsætte klimafrustration til håb, handling og nye initiativer i fællesskab med andre unge. Faget er et økologisk laboratorium, hvor vi undersøger vores forhold til naturen og diskuterer de spørgsmål, som melder sig i en tid, hvor klimaet er i krise, biodiversiteten er truet, og hvor verden kalder på bæredygtige livsformer.

Gennem mødet med grønne iværksættere, klimakokke, permakulturgartnere, økologiske ølbryggere og fødevarefællesskaber lærer vi om, hvordan man kan fremme en bæredygtig omstilling. Og i mødet med NGO’er, klimaaktivister og politikere bliver vi klogere på, hvad der kan gøres politisk for at beskytte klima, miljø og natur lokalt, nationalt og internationalt. Derudover skal vi etablere og dyrke en stor køkkenhave i samarbejde med gartnerne fra Haver til Maver og blive klogere på praktisk havebrug..

Du kommer konkret til at lære:

  • Havebrug, permakultur og økologisk produktion
  • Viden om klimaforandringer og biodiversitet
  • Iværksætteri og projektledelse
  • Politisk forståelse og
  • Outdoor og friluftliv

Rejsen

I løbet af opholdet på Krogerup tager vi på en længere rejse ud i verden. På JORDEN KALDER skal vi på en unik tur til de norske fjelde og fjorde – naturligvis med klimavenlige transportmidler.

Vælg et ophold:

Du kan vælge mellem seks forskellige ophold:

  • 24 uger med start i januar
  • 18 uger med start i august 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050

Marcus Vincent Frostholm

Marcus Vincent Frostholm

Ida Nielsen Langendorf

Ida Nielsen Langendorf

Sarah Hellebæk

Sarah Hellebæk

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR 44913216
EAN 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortider: 9.00 - 12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER

X