Krogerups hovedfag

– klogere på dig selv og verden omkring dig!

Krogerup er højskolen for alle, der vil forstå, formidle og forandre samfund og samtid. På hovedfagene dykker du sammen med dygtige, engagerede undervisere ned i stoffet og dukker op på den anden side – altid klogere men ofte også mere forvirret. Undervisningen her er båret af samfundsengagement, nysgerrighed og begejstring. Her er ingen eksamener, karakterer eller fremdriftstvang. Vi kaster os over fagene, fordi tilværelsen er forunderlig og verden spændende – ikke fordi du skal eksamineres i stoffet.

Nogle kommer her for at nærme sig en studiedrøm, andre for at dyrke en interesse. Nogle kommer for at få redskaber til at ændre verden, andre for at blive klogere på sig selv. Og for manges vedkommende er der tale om en kombination. Ingen grund er mere rigtig end andre. Det eneste, vi forlanger af hinanden her, er, at vi går til fagene engageret, nysgerrigt og åbent.

Her på siden kan du blive klogere på Krogerups hovedfag, studieturene og underviserne. På hvert hovedfag er der midtvejs i opholdet en studietur, hvor du får mulighed for at folde hovedfaget ud. Destination er knyttet til hovedfagene, og derfor kan der være en prisforskel hovedfagene imellem. Se priser HER. Du skal lægge dig fast på et hovedfag ved tilmelding. Valgfag vælger du først, når du er begyndt. Det er i udgangspunktet ikke muligt at skifte hovedfag på opholdet.

Du skal være minimum 17½ år ved opholdets start. Vores elever er oftest mellem 19 og 26 år.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

“På Krogerup har man lyst til at blive klogere – og det gælder både hovedfag og valgfag. Undervisningen er helt anderledes inspirerende og øjenåbnende end det, jeg oplevede i gymnasiet. Og relationen til underviserne er ligeværdig og fri.”

Ingeborg, tidligere elev på Krogerup

foto

– styrk dit personlige udtryk!

Film, serier & dokumentar

skab stærke øjeblikke på skærmen

Jorden kalder

klimakamp, naturkærlighed, økologisk iværksætteri & jordforbindelse

verden brænder

globaliseringens udfordringer og muligheder, politik, kampagnearbejde og rejse

Journalistik & Medier

skrivekløe, medieforståelse, podcast og europæisk roadtrip

Udeliv

– livet under åben himmel, bæredygtighed og håndværk

europa brænder

– forstå et Europa i opbrud, politisk roadtrip og kampagnearbejde

VALGFAG

– levende læring uden eksamen

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER