LEJ KROGERUP

Hold din fest eller kursus på Krogerup Højskole i Nordsjælland

Hold dit næste arrangement i smukke og historiske omgivelser – hvad end det er en konference eller den næste store familiebegivenhed.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk

 

 

 

 

 

 

Hold dit arrangement i smukke og historiske omgivelser på Krogerup Højskole

Du kan leje Krogerups lokaler eller hele højskolen til kursus eller private arrangementer. Her er ånd og liv, historie og skæve vinkler, smukke omgivelser og store vidder, og det gør Krogerup til et unikt samlingssted for dit arrangement – hvad end det er en konference eller et bryllup.

Udlejning til kursus

I sørger for indholdet – vi hjælper med at skabe så gode rammer som muligt. Vi har gode erfaringer med meget forskellige kurser, og vi tilbyder en praktisk stab, der er klar til smidige løsninger, hvis det kniber. Vores stab lægger vægt på munterhed, samarbejde, hjælpsomhed og kvalitet. Skolen råder over velegnede lokaler, både store sale og mindre grupperum.

Pris

For dagsarrangementer i dagtimer på hverdage, fx kurser, konferencer eller seminarer med 5-100 deltagere, er prisen 750 kr. per person (ekskl. moms).

Prisen inkluderer:

  • Lokale tilpasset antal deltagere
  • Projektor og andet nødvendigt teknisk udstyr
  • Kaffe, te, croissant og frugt ved ankomst
  • Varm frokost, tilberedt af vores fantastiske køkken (inklusiv vegetarisk tilbud)
  • Kaffe, te og kage efter frokost
  • Mulighed for køb af vand, øl og vin

Privat arrangement

Hvis du skal holde et privat arrangement som fx familiefest eller bryllup er Krogerup også oplagt. Fra slutningen af juni til starten af august kan man leje Krogerup Højskole i tidsrummet lørdag kl. 11.00 til søndag ca. kl. 12.00. Værelserne er til rådighed fra lørdag kl. 16.00 til søndag kl. 10.00. I får stort set højskolen for jer selv og har adgang til alle skolens 31 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Samlet set kan I være cirka 100 deltagere til et arrangement.

Mad:

Skolens køkken er ikke gearet personalemæssigt til at holde store middage, og af hensyn til vores egenkontrol skal der professionelle folk på. Det betyder, at man ikke selv kan kokkerere i vores køkken, med mindre I selv laver den lovpligtige egenkontrol. Derfor skal I bestille mad fra cateringfirma.

Sådan gør du:

Kontakt kontoret@krogerup.dk for mere information, priser og aftale om booking. Vi laver meget gerne en aftale om en rundvisning, hvis du har lyst til at se Krogerup, inden du beslutter dig endeligt.

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER