Kalender

Tilmelding til Krogerup Caféer 2018

Kalenderen 2018

  • For at forberede os bedst muligt på arrangementer, ønsker vi meget gerne tilkendegivelser fra gæster udefra. Så kan vi stille stole frem, bage kage og brygge te og kaffe osv. derefter.
  • Selve betalingen foregår først ved fremmøde, enten kontant eller via mobile-pay.
  • Du kan til enhver tid frabede dig markedsføring via e-mail, og vi benytter kun din e-mail til fremsendelse af relevante nyheder, tilbud, og arrangementer.
  • Ved at udfylde nærværende tilmeldingsblanket giver du samtykke til, at Krogerup Højskole kan behandle dine personoplysninger i forbindelse med dit ophold. Personoplysningerne, der behandles, kan være oplysninger af personfølsom karakter, som i den konkrete situation måtte være af relevans for opfyldelse af dit ophold. Det kan være oplysninger om helbredsforhold, som du selv afgiver i forbindelse med din tilmelding. Dine personoplysninger vil alene blive videregivet inden for lovens rammer, og alene hvis det skønnes nødvendigt i forbindelse med eller i tilknytning til dit ophold på Krogerup Højskole. Dine personoplysninger vil kun være tilgængelige for ledelsen og relevante lærere på højskolen og særligt udpegede personer på Krogerup Højskole. Dine oplysninger vil ikke blive overført til andre, medmindre det er påkrævet i henhold til anden lovgivning. Du er til enhver tid berettiget til at få oplysninger fra Krogerup Højskole om, hvilke oplysninger der opbevares og behandles og andre vigtige forhold, som relaterer sig til behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan du udøver dine rettigheder via dette link: krogerup.dk/cookie-og-privatlivspolitik/
X