Tilmelding til Krogerup Caféer

Kalenderen 2023

  • Vores Krogerup Caféer er åbne arrangementer for gæster udefra. Billetprisen er 25 kr. for personer under 30 år og 75 kr. for personer over 30 år, og der betales forud for det enkelte arrangement. Arrangementerne er på dansk, med mindre andet er angivet. Prisen dækker entré til den pågældende Krogerup Café samt kaffe/te og kage. Husk at du både skal udfylde tilmeldingsformularen herunder OG betale forud for de(t) valgte arrangement(er) samtidig. Betaling foregår via MobilePay, jf. beskrivelsen længere nede på siden.
  • For at få adgang til Krogerup Caféerne bedes du både udfylde nedenstående formular samt betale forud via MobilePay til nr. 681199. Skriv caféens navn og dato i kommentarfeltet ved indbetaling. Pris pr. arrangement er kr. 25 for personer under 30 år og kr. 75 for personer over 30 år. Din kvittering medbringes og fremvises ved indgangen.
  • OBS: Tilmelding til Krogerup Caféerne er bindende, og betaling kan ikke refunderes. Billetprisen for vores Krogerup Caféer er med til at finansiere afviklingen af vores arrangementer samt driften af vores højskole. Har du alligevel ikke mulighed for at deltage i et arrangement, eller skulle vi grundet afbud være nødt til helt at aflyse et arrangement, er du velkommen til at gemme din kvittering og bruge som entré til en af vores andre Krogerup Caféer.
  • Vi udsender ca. et nyhedsbrev hver måned, hvor vi fortæller om, hvad der sker på skolen. Du kan til enhver tid frabede dig markedsføring via e-mail igen, og vi benytter kun din e-mailadresse til fremsendelse af relevante nyheder, tilbud og arrangementer.
  • Ved at udfylde ovenstående tilmeldingsformular giver du samtykke til, at Krogerup Højskole kan behandle dine personoplysninger i forbindelse med det givne arrangement. Personoplysningerne, der behandles, kan være af privat karakter, og de bliver alene videregivet inden for lovens rammer, og alene hvis det skønnes nødvendigt i forbindelse med eller i tilknytning til dit besøg på Krogerup Højskole. Dine personoplysninger vil kun være tilgængelige for ledelsen og relevant personale på skolen. Dine oplysninger vil ikke blive overført til andre, medmindre det er påkrævet i henhold til anden lovgivning. Du er til enhver tid berettiget til at få oplysninger fra Krogerup Højskole om, hvilken information der opbevares og behandles og andre vigtige forhold, som relaterer sig til behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere om behandlingen af personlige data via www.krogerup.dk/cookie-og-privatlivspolitik