januar, 2019

tir15jan20:00Tove - et musikalsk foredragTove - et musikalsk foredrag om Tove Ditlevsens liv og værker fortalt og fortolket af forfatter Dy Plambeck og komponist og musiker Jeanett Albeck fra Sort Samvittighed20:00

Tid

(Tirsdag) 20:00

Sted

Krogerup Café

Event information

Arrangementet er lukket for tilmelding

Tirsdag den 15. januar 2019 kl.20

Tove – et musikalsk foredrag om Tove Ditlevsens liv og værker fortalt og fortolket af forfatter Dy Plambeck og komponist og musiker Jeanett Albeck fra Sort Samvittighed

‘Til alle os, der elsker Tove’ er et musikalsk foredrag om Tove Ditlevsens liv og værker fortalt og fortolket af forfatter Dy Plambeck og komponist og musiker Jeanett Albeck.

Gennem fortælling og sange får vi indblik i alle afkroge af Tove Ditlevsens liv; hendes opvækst, ungdom, ægteskaber og død, og i hendes værker lige fra debuten ‘Pigesind’ til hendes sidste roman ‘Vilhelms værelse’.

Dy Plambeck er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede i 2005 med digtsamlingen ‘Buresø-fortællinger’. Siden har hun udgivet romanerne ‘Texas’ Rose’ (2008), ‘Gudfar’ (2011) og ‘Mikael’ (2014).

Jeanett Albeck er komponist, musiker og performer. Hun er en fast del af kunstnerkollektivet Sort Samvittighed og frontfigur i bandet OHarasound. Jeanett har skrevet musik til store forestillinger som Othello, Ødipus og Antigone og Reumertvinderen Tove!Tove!Tove! – alle på Det Kongelige Teater.

PRAKTISK INFORMATION
Alle er velkomne! Arrangementet koster 60 kr. inkl. kaffe, the og kage. Er du under 30 år, koster det 30 kr. Man betaler i døren, men vi vil dog meget gerne vide på forhånd, hvor mange der kommer, så vi kan stille stole frem og brygge kaffe og bage kage i passende mængder.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Krogerups Venner. Det koster 250 kr. at blive medlem af foreningen. Et medlemsskab giver gratis adgang til de fleste arrangementer på Krogerup Højskole.

Hvis du vil være medlem af Krogerups Venner, skal du indbetale de 250 kr. på konto: reg.nr.: 3543, kontonr.: 12614470 eller via MobilePay: 81880667. Husk at skrive navn og gerne mailadresse på indbetalingen. Evt. yderligere støttebidrag indbetales på samme måde. Husk at skrive “Krogerup ven” samt navn og mailadresse.

X