Skabertrang

kr. 2.795,00kr. 6.595,00

Du skal vælge om du vil tilkøbe sengelinned ved ankomst.
Varenummer (SKU): 88021

Tilbage til kursusoversigten

Beskrivelse

Skabertrang er Krogerups sommerkursus om og for det skabende menneske. Vi dykker ned i den menneskelige kreativitet og skal udforske vores trang til at skabe – både teoretisk og praktisk – gennem workshops, foredrag, koncerter og udstillingsbesøg.

I løbet af ugen får du mulighed for at prøve kræfter med i alt tre forskellige workshops, som bl.a. grafik, fotografi, plantefarve, skrivning, ler, snitning, vævning – og meget andet. Fælles for alle workshops er, at vi forsøger at komme nærmere, hvordan kreativiteten og det skabende kan blive en del af vores hverdag – samtidig med at vi i løbet af ugen får øjnene op for nye håndværk, metoder og kunstneriske formater.

Det hele krydres naturligvis med højskoleliv i Krogerups smukke omgivelser, med morgensang fra Højskolesangbogen, lækre måltider i parken, morgenbadning i Øresund – og meget mere.

Kursusledere: Mette Nygaard Mikkelsen & Lotte Fløe Christensen

PRISER: (søndag d. 29. juni til lørdag d. 5. juli 2025, uge 27)
– Enkeltværelse: 6.595 kr.
– Delt dobbeltværelse: 5.595 kr.
– Delt dobbeltværelse (studerende): 2.795 kr.
– Dagselev (uden overnatning): 4.995 kr.

(OBS: Der kan gå flere dage, fra du har modtaget en ordrebekræftelse på mail, før beløbet hæves fra din bankkonto).

Yderligere information

Værelse

Enkeltværelse, Delt Dobbeltværelse 1 per., Dobbeltværelse 2 per., Delt Dobbeltværelse 1 per. (Studerende og unge under 26), Dobbeltværelse 2 per. (Studerende og unge under 26), Dagelev, Venteliste