KROGERUP HØJSKOLE APS

Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk
Kontortider: 9.00-15.00
Cvr. Nr. 44913216

1. VI MODTAGER FØLGENDE BETALINGSKORT

2. BETALING
Betaling netto (Daglig betaling hvor serviceafgift er fratrukket).
Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail.

3. PERSONLIGE OPLYSNINGER
Personlige oplysninger, du afgiver til Krogerup Højskole i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Krogerup Højskole. I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en af E-Pays betalingsservere. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra NETS. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

4. FORTRYDELSESRET
Melder du fra inden 4 uger før kursusstart, får du refunderet det indbetalte beløb. Ved framelding senere end 4 uger, men en uge inden kursusstart, refunderes beløbet minus 1000 kr. Fra en uge inden kursusstart, og hvis kurset er startet, tilbagebetales beløbet ikke.

5. SIKKERHED VED ONLINE BETALING
Dansk lovgivning sikrer dig, når du betaler via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik, som har trukket beløbet.

6. FORBEHOLD
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

7. AFLYSNING AF KURSER
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysninger. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.