Foto-elever udstiller med beboere i Nivå

Nyheder

Krogerups foto-hold har i samarbejde med det sociale boligprojekt Nivå Nu skabt en sanselig udstilling med temaet ‘hjem’. Udstillingen kan opleves frem til d. 27. oktober.


Krogerups foto-lærer Kasper Palsnov i dialog med elever og beboere fra Nivå om foto-udstillingen.

Gennem to uger har foto-eleverne på Krogerup arbejdet sammen med beboere fra det sociale boligprojekt Nivå Nu om at fotografere Nivå udfra temaet ‘hjem’. I alt syv elever og ni beboere har været på fotoworkshop, og to og to har de været ude at fotografere sammen.


Mark, beboer i Nivå, og højskoleeleverne Jakob og Peter i marken med kameraerne om halsen.

Fantastiske historier
“Det er en vigtig del af højskolen at være engageret i lokalsamfundet. Gennem samarbejdet med Nivå Nu møder eleverne beboerne i et område, der ofte bliver talt mere om end med. De besøger beboerne i deres hjem og kommer tilbage på skolen med fantastiske historier,” fortæller Kasper Palsnov, der er foto-lærer på Krogerup Højskole.

Han står bag projektet i samarbejde med Gina Zacharias, der også underviser i fotografi på Krogerup og Mette Stenbæk Andersen fra Nivå Nu.


Foto fra udstillingen: Brynjólfur Haukur Ingólfsson

Udstilling i Nivå Centeret og på Nivå Bibliotek
Elever og beboere har både arbejdet i Nivå og på Krogerup med at fotografere deres egne og hinandens hjem.

Samarbejdet er blevet til en flot udstilling, som vises frem til fredag d. 27. oktober i Nivå Centeret og på Nivå Bibliotek.

De udstillende fotografer er: Famora Nhabali, Tezcan Øksuz, Lise Junget, Jeanette Sönnergren, Sumithra Jayakumar ,Donilda Arockiadoss, Roee Sheffer, Mark Steiness, Selma Özturk, Tilia Marlene Russell, Peter Wibe Enevoldsen, Brynjolfur Haukur Ingolfsson, Unnur Larusdottir, Jakob Tanderup, Sylvía Hall og Anna Hald Wilbour.


Beboere og fotoelever arbejder i fotolokalet på Krogerup Højskole med at udvælge billeder til udstillingen.


Foto fra udstillingen: Jeanette Sönnergren

X