På sommerens grønne ugekursus NÅR NATUREN KALDER kan du komme i staudehaven med underviser Louise Pape og lære at dyrke dine egne staudebede fra bunden.

Flerårige blomstrende planter – gode som pryd i haven, mad til insekter og buketter. Til sommer kan du blive klogere på, hvordan du kan skabe din helt egen skærehave af økologiske stauder, når vi på ugekurset NÅR NATUREN KALDER går i staudebedene med underviser i økologisk blomsterdyrkning Louise Pape:

 

 

“Vi skal gennemgå økologiske dyrkningsmetoder og blive klogere på en række staudekulturer, der er særligt gode at dyrke, hvis man f.eks. vil lave buketter, der holder længe, både som friske og tørrede,” fortæller Louise, der til daglig står for sin egen produktion af økologiske frilandsblomster i firmaet DUSK og underviser i økologisk blomsterdyrkning i Fælleshaverne.

Sommerfuglemøder, fuglestemmer, frøsorter og fermentering

Louises workshop er bare en af en række kreative og praktiske værksteder, hvor man i løbet af det ugelange kursus får mulighed for at fordybe sig i bl.a. plantefarve, fermentering, frøsamling og leslåning.

“Jeg glæder mig til i en hel uge at fordybe mig i alt det, vi kan lære af naturen,” siger kursusansvarlig Sarah Hellebek.

“Vi skal både blive klogere på nogle af de arter, der bor omkring os og bruge alle sanser til at arbejde med naturens æstetik. Og så skal vi selvfølgelig også stå op med fuglene for at lære nye fuglestemmer, hoppe i Øresund, drikke fadøl fra vores naboer Kølsters og på trævandring rundt i Krogerups Park for at lære mere om de gamle træer,” fortæller Sarah.

Gå på opdagelse i det fulde program og tillmeld dig kurset lige her.

 

Kontakt os

+45 49 19 03 80

kontoret@krogerup.dk

Therese Juncker

Therese Juncker

Administrationschef

KONTAKT

Krogerup Højskole
Krogerupvej 13
3050 Humlebæk

CVR: 44913216
EAN: 5790002583926
Telefon: 49 19 03 80
E-mail: kontoret@krogerup.dk

Kontortid: 9.00-12.00

NYHEDSBREV

Se det seneste nyhedsbrev HER